Nieuw team 'White Star Racing' treed aan in de BMW M3 GT3 League!!

Seizoen 9 was een vreemd jaar voor groep 2. In ronde 3 vervoegde er een nieuwe rijder, xQuinoXx, zich bij in het team van Trinity Motorsports. Op dat moment was er veel strijd om de eerste plaats maar na de race op Laguna Seca was er bijna geen opkomst meer en ontstonden er discussies tussen de teams. Zo hebben er veel rijders de competitie verlaten. Op dat moment was Aligatorrr bezig met een sterk seizoen! Op Road America is er beslist geweest bij de FIA dat groep 1 en 2 vanaf dat moment samen op circuit gaan. Dit wel met apart klassement. Maar groep 2 stond hun mannetje en maakten het toch soms spannend voor de mannen van groep 1! Zo was iedereen toch wel van dezelfde mening, samen met de FIA, dat vanaf volgend seizoen (BMW M3 GT3 League) samen word gereden in 1 hoofdleague. Groep 1 sloot af met Cobalt als beste van seizoen 9 en Aligatorrr toonde dat hij de titel verdiende van groep 2.

 

Na enkele bijeenkomsten van de mannen uit groep 2 besloten ze om samen de krachten te bundelen en toch enkele overwinningen binnen te halen dit jaar!

Zo onstond het nieuwe team White Star Racing !!!

De sponsor Oilzanol was geïnteresseerd en stond het nieuwe team financieel een handje toe. Zo zijn ze op de proppen gekomen met deze schitterende wagens. BMW 3 GT3 Oilzanol sponsort!!

 

 

Team: White Star Racing

Rijder 1: Aligatorrr   #45

Rijder 2: xQuinoXx   #46

Sponsor: Oilzanol

Reacties (4)

 • afbeelding van QuinoXx

  Hah :p We zullen ons best doen en wel bewijzen! Waar blijven jullie voorstelling?? laugh

  dec 22, 2015
 • afbeelding van Xerathon

  Welkom!
  Racing Infinity kijkt er naar uit om dit team met de grond gelijk te maken. Veel succes gewenst. laugh

  dec 22, 2015