Community site krijgt een grafische update

De website is uit onderhoud en zoals jullie kunnen zien heeft deze website een visuele upgrade gehad. De vorige layout van de website was niet zo aantrekkelijk maar was ook maar tijdelijk. Achter een klein halfjaartje heeft hij zijn verdiende upgrade gekregen.
Er zijn nog steeds onderdelen van de website die niet 100% op punt staan, maar die komen in de nabije toekomst ook in orde!

Iedereen kan nu zelf een account aanmaken op deze website zonder daarvoor een account bij mij aan te vragen. Indien je nog nooit ingelogd bent op deze site, controleer dan eerst > hier < of jouw naam nog niet in deze lijst staat. Indien wel, dan bestaat er al een account op uw naam en moet je mij toch eventjes contacteren via het forum om hier toegang tot te krijgen.

Als geregistreerde gebruiker kunnen jullie zelf uw eigen team toevoegen (als die nog niet bestaat) of zelf een artikel schrijven die direct in het nieuws overzicht komt. We willen deze website zo community mogelijk gericht houden.
Mensen die als racer zijn toegevoegd (bijvoorbeeld door mij) aan een teampagina, hebben ook automatisch rechten om die pagina aan te passen. (teamnaam, keuze auto, afbeelding toevoegen voor in het overzichtsscherm).

Ook kan je u nu inschrijven op de nieuwe league op de desbetreffende league pagina: http://www.ais-logics.be/rubbermadness/league/bmw-power-league-seizoen-10

Laat zeker weten in de comments hieronder wat jullie van de upgrade vinden, en eventueel graag nog anders zien of er bij willen. yes

Reacties (3)

 • afbeelding van Xerathon

  Mooie upgrade cobalt, ik verken de details bij thuiskomst! 

  dec 20, 2015
 • afbeelding van QuinoXx

  Leuke update Cobalt!!! Heb al 1 vraagsje :) 'Blue Label' onder het aanmaken van een team. Wat wil dit zeggen?

  dec 20, 2015
 • afbeelding van cobalt

  Das dit:

  Uit die Blue label lijst kan je nog andere dingen kiezen :) Vrij voor gebruik

   

  dec 20, 2015