Wijziging officiële kalender !

Beste racers!

Na feedback van leden én intern overleg bij de FIA heeft de FIA beslist om diepgaande wijzigingen door te voeren aan de kalender van de BMW Power league!
De races zullen nog intenser worden op de korte versies van de reeds gekozen circuits!
Azure circuit is geschrapt, de organisatie heeft geen zin om de omheining na de passage van de BMW Power league te vervangen waardoor de BMW Power league verhuisd is naar Barcelona voor een sprintweekend op dit ultrakorte circuit !

SHERIFTIZER RACING kondigt zijn 2 nieuwe rijders aan!

Sheriftizer Racing kondigt miguelbrunfaut & Ralphvv aan voor seizoen 10 ‘BMW M3 GT3 League’. Voor miguelbrunfaut is dit zijn eerste deelname aan een seizoen terwijl Ralphvv al achtergrond heeft in het racen maar in een andere klasse. Sheriftizer Racing heeft miguelbrunfaut gecontacteerd na zijn prestatie tijdens de Endurance events op Spa-Francorchamps waar hij zijn debuut maakte tussen de andere racers en een 4de plaats behaalde.

BMW Power league gaat van start op 7 februari!

Beste racefans!

De officiële kalender is bekend, de eerste race gaat door op Hockenheim GP!

De kalender kent in tegenstelling tot andere seizoenen opvallend meer nieuwe circuits, maar hoog aangeschreven circuits mét een verleden zoals Spa-Francorchamps staan nog steeds op de kalender. 10 races vullen de kalender waarvan 8 volgens het hoofd- en sprintrace principe, één sprintweekend en één endurance weekend.

 

Pagina's